Telefon numaranızı bırakın,
ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçsin.
Adınız Soyadınız :
Telefon Numaranız :
sizi arayalım
Wıpo 2016 Genel Kurul Çalışmaları
Türk Patent Enstitüsü (TPE) Başkanı Habip Asan, fikri hakların ancak hukukun üstünlüğü esasına dayalı demokratik olarak seçilmiş hükümetlerin yönetimindeki ülkelerde insanların yaşamlarının iyileştirilmesi amacına hizmet edebileceğini ifade etti.

TPE'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Asan ve beraberindeki heyet, WIPO 2016 Genel Kurul çalışmalarına katılmak için Cenevre'ye gitti.

Asan, burada yaptığı konuşmada, fikri hakların ancak hukukun üstünlüğü esasına dayalı demokratik olarak seçilmiş hükümetlerin yönetimindeki ülkelerde insanların yaşamlarının iyileştirilmesi amacına hizmet edebileceğini belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin demokrasiye karşı yapıldığını vurgulayan Asan, girişimin 241 vatandaşın can kaybına ve 2000'den fazla vatandaşın yaralanmasına neden olduğununu hatırlattı.

Asan, girişimin halkın karşı çıkışı ile 12 saat içinde durdurularak, demokrasi ve hukukun üstünlüğünün yeniden inşa edildiğini bildirerek, bu süreçte Türkiye ile dayanışma içerisinde olan ülkelere de teşekkür etti.

Genel Kurul'un, 6 Ekim'de gerçekleştirilecek PCT oturumunda, TPE'nin Uluslararası Patent Otoritesi yetkinliği oylanacak ve toplantılar çerçevesinde WIPO Fuaye alanında, Türkiye'nin coğrafi işaretleri sergilenecek.

Devir Patent Tescil Ofisi.
#patenthaber #markatescili #patent #wipo #devirpatent
ISO 14001:2015 ÇEVRE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
ISO 14001 ÇEVRE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ NEDİR?ISO 14001 çevre yönetim sistemi içinde yaşadığımız çevreye, doğaya etkilerimizi ele alan koruma amaçlı yönetim sistemidir.ISO 14001 BELGESIISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesi ürün ve hizmetlerden oluşan faaliyet alanınızdaki işlerin çevre üzerindeki etkilerini kontrol altına alarak çevrenize zarar vermeden katkılar sağlamanız amacıyla geliştirilmiş kalite yönetim standardıdır.Çevreci firma olabilmek amacıyla gayret gösteren firma sayısı her geçen gün artmaktadır. ISO 14001 sadece ticari ve yasal zorunluluklarla değil, sosyal sorumluluk kapsamında da kendisini ispatlamak isteyen kuruluşlara yol gösterir.ISO bu amaçla ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemini uygulamaya koymuştur. ISO 14001 standardı uygulandığında ticari engellemelere veya yasal mevzuat yapısını sekteye uğratmadan işletmenin çevresel faaliyetlerini düzenler.Çevrenin korunması ve kirlenmesinin engellenmesi ISO 14001 belgesiyle amaçlanan hedeftir.ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi

bloglar