Telefon numaranızı bırakın,
ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçsin.
Adınız Soyadınız :
Telefon Numaranız :
sizi arayalım
Wıpo 2016 Genel Kurul Çalışmaları
Türk Patent Enstitüsü (TPE) Başkanı Habip Asan, fikri hakların ancak hukukun üstünlüğü esasına dayalı demokratik olarak seçilmiş hükümetlerin yönetimindeki ülkelerde insanların yaşamlarının iyileştirilmesi amacına hizmet edebileceğini ifade etti.

TPE'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Asan ve beraberindeki heyet, WIPO 2016 Genel Kurul çalışmalarına katılmak için Cenevre'ye gitti.

Asan, burada yaptığı konuşmada, fikri hakların ancak hukukun üstünlüğü esasına dayalı demokratik olarak seçilmiş hükümetlerin yönetimindeki ülkelerde insanların yaşamlarının iyileştirilmesi amacına hizmet edebileceğini belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin demokrasiye karşı yapıldığını vurgulayan Asan, girişimin 241 vatandaşın can kaybına ve 2000'den fazla vatandaşın yaralanmasına neden olduğununu hatırlattı.

Asan, girişimin halkın karşı çıkışı ile 12 saat içinde durdurularak, demokrasi ve hukukun üstünlüğünün yeniden inşa edildiğini bildirerek, bu süreçte Türkiye ile dayanışma içerisinde olan ülkelere de teşekkür etti.

Genel Kurul'un, 6 Ekim'de gerçekleştirilecek PCT oturumunda, TPE'nin Uluslararası Patent Otoritesi yetkinliği oylanacak ve toplantılar çerçevesinde WIPO Fuaye alanında, Türkiye'nin coğrafi işaretleri sergilenecek.

Devir Patent Tescil Ofisi.
#patenthaber #markatescili #patent #wipo #devirpatent
CE BELGESİ
CE belgesi Avrupa Birliği içinde veya dışında üretilen ürünlerin birlik içinde dolaşımı ve satışı için birliğin kullanımını zorunlu tuttuğu belgedir. Kolayca açıklamak gerekirse ürünlere CE işareti koyarak vize vermektir.CE işareti kısaca İngilizce ifade olarak anlamı, "Conformite European" kelimelerinin baş harflerinden oluşturulmuş ve Türkçe, "Avrupa Standardlarına Uygunluk" manasına gelmektedir.CE belgesi  Avrupa kalite belgesidir. Avrupa’nın ithal ettiği ürünlerin sağlığa zararlı olup  olmadığı, kaliteye uygun olup olmadığının belgesidir. Avrupa pazarında ürünün yer almasını sağlar diyebiliriz.CE İŞARETİ TAŞIMASI ZORUNLU ÜRÜNLER NELERDİR?Yeni Yaklaşım Direktifleri kapsamında yer alan bütün ürünlerde CE belgesi bulunmalıdır. Aşağıdaki listede CE işareti taşıması zorunlu ürünler sınıf listesi belirtilmiştir. Avrupa birliği ülkelerine yapılan ürün ihracatlarında 23 adet CE uygunluk işareti bulundurması zorunlu olan ürün kategorileri bulunmaktadır. Bu uygunluk işaretlerinin n

bloglar

CE BELGESİ
ISO 14001: 2015 öncesi beş aşamalı çevre yönetim sistemi
BEYSU Büyükşehir kalitesi ile büyüyecek
ISO 27001 Belgelendirme Temel ve Diğer Önemli Standartlar
Kırşehir Aeü'de ISO:27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi
İZAYDAŞ, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasını almaya hak kazandı
Bakırköy Belediyesi, ISO-27001-2017 bilgi güvenliği sertifikasını yeniden aldı
Altınordu Belediyesi personelleri 14001 Çevre Yönetim Standardını kapsayan eğitim aldı.